Meteen naar de content

Deze week tot 50% korting

  Verzendbeleid

  Verzendbeleid

  Zodra de bestelling is verzonden, ontvangt de klant een bevestigingsmail met de betreffende factuur, het toegewezen verzendnummer en een link waarmee de bestelling kan worden gevolgd op de website van de vervoerder. De klant kan ook toegang krijgen tot deze hyperlink die hij via zijn e-mail zal ontvangen. U krijgt hoe dan ook alle informatie over de aangevraagde bestelling.

  Het kan tot 48 uur duren voordat de verzendinformatie is bijgewerkt op de website van de vervoerder, gerekend vanaf de ontvangst van de verzendbevestiging, zonder dat FoxySea hiervoor verantwoordelijk kan worden gesteld.

  Bestellingen worden van maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van lokale of nationale feestdagen, geleverd op het adres dat door de klant is opgegeven bij het plaatsen van de bestelling.


  Bezorgdiensten

  FoxySea biedt verschillende regelmatige leveringsdiensten aan, die onderworpen zijn aan de procedures van elke vervoerder, namelijk met betrekking tot de gegevens die nodig zijn voor de uitvoering van de dienst, modaliteiten, termijnen, kosten en bijbehorende transportbeperkingen. afgeleverd. en de mechanismen voor het valideren van de identiteit van de ontvanger van de aankoop of de derde partij die hem vertegenwoordigt. FoxySea is zich niet bewust van enige wijziging in de voorwaarden van de service die door de vervoerders wordt geleverd, en is als enige verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat de procedures die zij volgen tijdens het leveringsproces overeenkomen met de voorwaarden die van kracht zijn op het moment van aankoop. De specificiteit van sommige productsegmenten kan de vaststelling van een minimale aankoopwaarde rechtvaardigen, die altijd zal worden aangegeven in de laatste fase van het bestelproces.

  Alvorens diepvriesproducten te bestellen, moet de klant de speciale transport- en behandelingsvoorwaarden kennen, aangezien de koeling van deze producten wordt gegarandeerd door hun distributie in thermische dozen die droogijs bevatten. Voor het vervoeren en verpakken van diepvriesproducten worden bijvoorbeeld de volgende veiligheidsmaatregelen opgesomd: i) het vervoer dient te gebeuren in een apart compartiment, geïsoleerd van de chauffeur; ii) de doos mag niet gedurende lange tijd in het voertuig blijven; iii) de doos moet buiten het bereik van kinderen worden gehouden; iv) de doos moet op een geventileerde plaats staan; v) het product moet in een geschikte en geventileerde container worden bewaard; vi) droogijs mag nooit worden gebruikt of opgeslagen in kleine ruimtes, kelders of kleine magazijnen en zonder ventilatiesysteem; vii) droogijs mag alleen worden gehanteerd met isolerende handschoenen of met geschikt gereedschap (bijv. tang); viii) inslikken van droogijs en/of huidcontact zijn uiterst gevaarlijk.

  Waarschuwing: levertijden, gerekend vanaf de daadwerkelijke verzenddatum van de bestelling, zijn indicatief en worden dus alleen als geldig beschouwd wanneer er geen fysieke of structurele belemmeringen zijn (bijvoorbeeld: onjuiste adressen of overmacht, zoals stakingen, verlies van verbinding, weer enz.). Situaties van uitzonderlijke toename van het bestelvolume die zich kunnen voordoen tijdens feestelijke periodes of tijdens promotiecampagnes worden ook vermeld, evenals andere eventualiteiten die de normale levering van de bezorgdienst verhinderen.

  Waarschuwing: het is niet mogelijk om een ​​specifieke bezorgtijd te kiezen, aangezien deze afhankelijk is van de koeriersroute op de dag van bezorging, die wordt bepaald door de transportdienst.

  De vermelding van een onjuist of onvolledig afleveradres kan de teruggave van de bestelling aan FoxySea impliceren en extra kosten voor de klant met zich meebrengen; om deze reden wordt de klant aangeraden er altijd voor te zorgen dat het afleveradres, opgegeven bij het registreren van de bestelling, echt correct en volledig is. Zodra de bestelling is geregistreerd, is het niet mogelijk om het afleveradres of de aangegeven factuurgegevens te wijzigen.

  Aan de andere kant zal de afhaaloptie op het afhaalpunt, op straffe van teruggave aan FoxySea, onderworpen zijn aan een ophaalperiode van niet minder dan zeven dagen, maar exclusief bepaald door de geselecteerde vervoerder en meegedeeld per sms rechtstreeks naar de klant gestuurd. .

  Opgelet: om redenen van organisatie van de dienst en de distributieprocedures van de vervoerders zullen de identificatiegegevens van de bestemmeling hoe dan ook worden afgedrukt op een label dat aan de buitenkant van de transportdoos wordt geplakt. In het geval van persoonlijke klantgegevens wordt aanbevolen om deze na ontvangst van de bestelling te vernietigen of te verwijderen om te voorkomen dat dergelijke gegevens door derden worden geraadpleegd nadat de verpakking is afgevoerd naar recyclingpunten.

  Verzendkosten

  Verzendkosten worden automatisch berekend door het systeem en kunnen afhankelijk zijn van de volgende factoren:

  - reëel of volumetrisch gewicht van de bestelling (afhankelijk van welke groter is);
  - bestellingswaarde*;
  - segment bestelde producten**;
  - bezorgadres;
  - tarieven van vervoerders, die regelmatig worden bijgewerkt.

  Evenzo worden de verzendkosten automatisch bijgewerkt wanneer de klant artikelen aan het winkelwagentje toevoegt.

  Alle specifieke aankoopvoorwaarden worden duidelijk aangegeven tijdens het bestelproces en onmiddellijk voor de bevestiging van de betreffende aankoop.

  * De aanbieding voor verzendkosten voor bestellingen met een bepaalde minimale aankoopwaarde is alleen van toepassing in situaties waarbij het afleveradres zich op het vasteland van Portugal bevindt.

  ** De verkoop van diepvriesproducten is onderworpen aan een minimumaankoopprijs en kan onderworpen zijn aan de betaling van de transportkosten van de verpakking bij bestellingen met een lage waarde. Deze specifieke aankoopvoorwaarden worden duidelijk geïdentificeerd in het bestelproces en direct voor de betreffende aankoopbevestiging.  Verzendkosten terugbetaald

  Er zijn drie situaties waarin de kwestie van terugbetaling van de verzendkosten van de bestelling aan de orde kan worden gesteld:

  i) Niet-levering van de bestelling om redenen die te wijten zijn aan FoxySea of de vervoerder: de klant krijgt het bedrag dat hij aan verzendkosten heeft kunnen betalen volledig terugbetaald. Een medewerker van de afdeling retouren en terugbetalingen van de FoxySea-klantenservice zal contact opnemen met de klant om het recht op terugbetaling van verzendkosten te bevestigen en eventuele aanvullende verduidelijking hierover te geven.

  ii) Fout in het/de verzonden product(en) of verzending van defect(e) product(en): de klant krijgt het bedrag dat hij had kunnen betalen aan verzendkosten alleen terugbetaald als de fout of het defect zich voordoet in alle verzonden producten. Voor meer informatie over dit onderwerp, zie punt 1.5. onderstaand.

  Opmerking: Restituties kunnen worden gedaan met behulp van de oorspronkelijke betaalmethode of een restitutiecoupon. De optie voor de modaliteit van retournering per retourcoupon hangt af van de uitdrukkelijke wilsverklaring van de klant. In dit geval aanvaardt de klant de voorwaarde dat de retourcoupon 12 maanden geldig is vanaf de datum van uitgifte van de coupon, zodat er na deze periode geen terugbetaling meer zal plaatsvinden.

  Procedures van toepassing bij registratie van incidenten

  In het geval dat een vooruitbetaalde bestelling* wordt geretourneerd aan FoxySea om redenen die te wijten zijn aan FoxySea, wordt het betaalde bedrag voor de aankoop terugbetaald, inclusief verzendkosten en retourkosten.

  Vooruitbetaalde bestellingen zijn alle bestellingen waarvan de betaalmethode niet overeenkomt met de incasso.

  De klant kan kiezen voor een terugbetaling met behulp van de oorspronkelijke betaalmethode of door een terugbetalingsbon te gebruiken die kan worden gebruikt bij een toekomstige bestelling. De coupon is 12 maanden geldig vanaf de datum van aanmaak. Na deze periode vindt er geen restitutie meer plaats. Als de oorspronkelijke betaling door Multibanco is gedaan, zal, indien geautoriseerd, contact met de klant worden opgenomen om de benodigde bankgegevens voor de terugbetaling door te geven.

  Als de reden voor de mislukte levering en retourzending van de bestelling de verantwoordelijkheid is van de vervoerder, ongeacht de gekozen betalingsmethode, moet de klant een schriftelijke claim indienen die door de vervoerder zal worden geanalyseerd. Als alternatief, en altijd onder voorbehoud van de voorafgaande en uitdrukkelijke toestemming van de klant, kan de claim die door de klant bij FoxySea is ingediend, naar de vervoerder worden gestuurd als ondersteuning voor het incident veroorzaakt door niet-levering.

  Geen Verzendkosten

  Ontvang uw bestelling bij u thuis met gegarandeerde en verzekerde levering

  Veilige Aankoop

  Wij gebruiken dezelfde gegevensbeveiliging als de grootste nationale en internationale banken (SSL)

  Professionele Ondersteuning

  We hebben een team van experts die 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar staan

  Gegarandeerde Terugbetaling

  Mocht er toch een probleem zijn, dan geven we je snel je geld terug.