Meteen naar de content

Deze week tot 50% korting

  Retourneren & Ruilen

  Hoe een product wijzigen of retourneren?

  De klant moet een e-mail sturen naar info@foxysea.com waarin hij aangeeft dat hij zijn product wil wijzigen of retourneren. Alle instructies voor het retourneren van het product worden meegestuurd.

  Let op: Stuur uw producten in geen geval naar het adres dat in de doos van uw bestelling staat of naar een ander adres dat niet uitdrukkelijk door ons is verzonden.
  Je moet wachten tot ons team reageert op je e-mail met retourinstructies.

  De retourzending van onvolledige, beschadigde of bekraste producten wordt niet geaccepteerd, evenals producten zonder originele verpakking en/of label, of producten met bewijs van gebruik. Het volgende wordt niet geaccepteerd: het retourneren van producten met een houdbaarheidsdatum van minder dan een maand, het retourneren van ondergoed, toiletartikelen of producten voor persoonlijk gebruik, evenals elk ander artikel waarvan het gebruik direct contact met de huid inhoudt.

  Waarschuwingen: Het ontbreken van enig element dat de vervanging van het product in voorraad voor verkoop verhindert, namelijk de respectieve handleiding in de originele staat van levering, impliceert de onmiddellijke classificatie als een onvolledig product en als zodanig de daaruit voortvloeiende niet-aanvaarding. van de terugkeer.

  Elk van de terug te sturen artikelen moet daarom worden verzonden in de hierboven aangegeven omstandigheden en moet in de originele verzenddoos worden geplaatst, of een ander alternatief dat de goede bewaring van het product garandeert.

   

  Terugbetalingsmethoden

  FoxySea zal al het mogelijke doen om de klant snel terug te betalen, waarbij echter een maximale periode van 15 dagen na ontvangst van de geretourneerde bestelling in het hierboven vermelde magazijn wordt gewaarborgd.

  Als de betaling met een creditcard is gedaan, wordt de terugbetaling op de kaart zelf gedaan en verschijnt deze op het volgende rekeningafschrift.

  Als de betaling is gedaan via een van de andere beschikbare methoden op het moment van aankoop en het niet mogelijk is om de terugbetaling te doen via de respectieve originele betaalmiddelen, wordt de klant gevraagd om de bankrekeninggegevens door te geven aan de persoon die wil dat het terug te betalen bedrag wordt overgemaakt.


  Retour kosten

  Als FoxySea wordt geïnformeerd en bevestigd dat er een fout is in de verzonden producten of dat defecte producten zijn verzonden, draagt ​​FoxySea de kosten voor het retourneren van de betreffende producten. Om dit te doen, zal een medewerker van de afdeling Retouren en Retouren van FoxySea Customer Service contact opnemen met de klant om de gratis retourzending en eventuele aanvullende verduidelijking in dit verband te doen.


  Product ontevredenheid

  Als je een product hebt ontvangen en je bent niet tevreden of past gewoon niet goed, dan kun je binnen 30 dagen een retour of ruil aanvragen. Hiervoor moet het product in de originele verpakking zitten, zonder gebruikssporen en met alle ontvangen elementen en accessoires.

  Let op: Het is niet mogelijk om gepersonaliseerde artikelen (met verzoek om naam of nummer) te wijzigen of te annuleren. Als je gepersonaliseerde artikel een defect in het product of personalisatie heeft, neem dan contact op met onze e-mail.

   

  Verkeerde bestelling

  Als je een ander product hebt ontvangen dan het product dat je op onze website hebt gekocht of zonder accessoires, neem dan contact op met onze e-mail. Dit verzoek moet gebeuren binnen een termijn van maximaal 14 kalenderdagen na ontvangst van het product. Om de fout te bewijzen, vragen we de klant om het wijzigingsproces via onze e-mail uit te voeren. We zullen de foto analyseren en zodra de fout is geverifieerd, starten we de ruilprocedure zonder extra kosten voor de klant. In het geval van een maatfout is het belangrijk om ook het label te fotograferen.

  Let op: de afmetingen vermeld op de productpagina op onze website zijn bij benadering en kunnen per product verschillen. Deze variatie kan oplopen tot 3 centimeter meer of minder.


  Defect in het ontvangen product

  Als het product na gebruik een fabricagefout vertoont, heb je vanaf de levering 14 kalenderdagen de tijd om omruiling of retourzending aan te vragen. Om de fout te bewijzen, vragen we de klant om het uitwisselingsproces uit te voeren via onze e-mail: info@foxysea.com

  We zullen de foto analyseren en zodra de fout is geverifieerd, starten we de uitwisselingsprocedure zonder extra kosten voor de klant.


  Verzendkosten

  Als uw product moet worden gewijzigd vanwege een defect/fout of maatverandering, zijn er geen verzendkosten.

  Indien de klant zijn product wenst te retourneren wegens ontevredenheid of omdat hij het product niet meer nodig heeft, worden er verzendkosten in rekening gebracht afhankelijk van het land, het gewicht en de maat van het product.


  VORMEN VAN TERUGKEER VAN WAARDE

  Gedeeltelijke of volledige omkering van de kaart

  Na ontvangst van het product in ons magazijn en na analyse van de artikelen de retourzending goedkeuren, stuur je binnen 14 werkdagen het restitutieverzoek naar de creditcardbeheerder; Dit heeft op zijn beurt de termijn om het verzoek te verwerken in overeenstemming met het beleid van elke creditcardmaatschappij.

  Exclusief voor creditcardbetalingen, zal de gedeeltelijke of volledige terugbetalingsprocedure van het betaalde bedrag in uw bestelling de regels van de kaartbeheerder volgen, en het kan een tot twee maanden duren voordat het bedrag wordt terugbetaald, afhankelijk van de datum van uw betaling is verschuldigd. rekening.


  Annulering aankoop

  Na het verzoek om annulering vraagt ​​u binnen 14 opeenvolgende dagen een terugbetaling aan bij de creditcardmaatschappij. Dit heeft op zijn beurt de termijn om het verzoek te verwerken volgens het beleid van elke creditcardmaatschappij.

  Geen Verzendkosten

  Ontvang uw bestelling bij u thuis met gegarandeerde en verzekerde levering

  Veilige Aankoop

  Wij gebruiken dezelfde gegevensbeveiliging als de grootste nationale en internationale banken (SSL)

  Professionele Ondersteuning

  We hebben een team van experts die 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar staan

  Gegarandeerde Terugbetaling

  Mocht er toch een probleem zijn, dan geven we je snel je geld terug.